Van offline en online marketing tot conceptontwikkeling, advertentiecampagnes, bedrijfspresentaties, webdesign en crossmedia sales. Wij begrijpen als geen ander dat jouw marketing & communicatievraagstuk uniek is en beschikken over een dosis inlevingsvermogen om zo tot een maatwerk oplossing voor jouw uitdaging te komen.
 
Resultaatgerichtheid, functionele creativiteit, meedenken en kostenefficiënt werken zijn onze kernwaarden. In het contact met onze opdrachtgevers stellen we ons op als deskundig adviseur en dienstverlener. Korte lijnen en kwaliteit in het persoonlijk contact vinden we daarbij essentieel. We willen niet scoren met spraakmakend werk dat de tongen losmaakt bij de reclame-incrowd, maar met werk waarmee onze klanten optimale resultaten bereiken.
 
Wij hebben alle essentiële disciplines in eigen huis. Daarnaast beschikken we over een vast netwerk van externe toeleveranciers, die zijn geselecteerd op kwaliteit, snelheid van werken en kostenbewustzijn.
 
Zoek je een bureau dat zich niet opstelt als prima donna maar als een betrokken business-partner, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Full service marketing- en communicatiebureau 55Communications is gevestigd in De TelefoonCentrale in Alkmaar.

Top