OSRA Roaring 20’s


De jaren 20 zijn aangebroken. De OSRA gaat graag met u 100 jaar terug in de tijd naar de dynamische jaren 20. In een Art Deco omgeving van Stadskaffee Laurens gaan wij als ‘the Great Gatsby’, deze tijd herbeleven.

De industrialisatie draait volop. Het geld klotst tegen de plinten op. De architectuur wordt beheerst door de kunststroming Art Deco. Als gevolg van de drooglegging viert de illegale handel hoogtij. Is er iets veranderd in de laatste 100 jaar? 

In het straatbeeld zie je overal hoeden, petten, veren, kralen, oorbellen, smokey eyes, boa’s, gala handschoenen en is de smoking helemaal hip. Uit de clubs klinkt de New Orleans Jazz en Charleston. Dit is wel even oefenen want de Charleston vergt snelle passen en gecompliceerde knie bewegingen.

Zoals u weet is de alcohol ten strengste verboden! Maar we hebben iets kunnen regelen met ‘de familie’. Alleen leden die op de gastenlijst staan en in gepaste dresscode verschijnen zullen door ‘Uomini d'onore’ (de mannen van eer, gezonden door Al Capone) in het uiterst besloten OSRA deel bij Stadskaffee Laurens worden toegelaten.

Heren denk er om! De dames horen te shinen. Kleedt u gepast!

 

Datum: vrijdag 17-01-2020 @ 20.00 uur
Locatie: Stadskaffee Laurens - Kerkplein 9, 1811 KL  Alkmaar

OSRA leden 
Elk lid mag max. 1 introducée meebrengen. Allen dienen zich via de website kenbaar te maken. Dit is de gastenlijst.

Belangstellenden 
Hiervoor geldt een éénmalige bijdrage van € 30,- per persoon. U dient zich even via info@osra.nl aan te melden, met een vermelding waar de factuur voor de eenmalige bijdrage naar toegestuurd mag worden. Daarna dienst u zich kenbaar te maken via onze website. Dit is de gastenlijst.

Datum: vrijdag, 17 januari, 2020
Inloopmoment:
20.00 uur

Aanvangmoment:
20.00 uur

Locatie:
Stadskaffee Laurens - Kerkplein 9, 1811 KL Alkmaar

Aanmelden

U meldt zich aan met onderstaande gegevens:

Het e-mailadres wat bij deze registratie hoort.

De volgende personen zijn al aanwezig

Jan Blok (Bureau Blok)
Richard Rood - Richard Rood fotografie Richard Rood (Richard Rood fotografie)
Paul en Caroline de Bruijn (ProMind)
Ad Honders - Lean2Succes Ad Honders (Lean2Succes)

Afmelden