Inloggen

Naam: Mark Hiddinga
E-mail: info@phichique.com
Plaats: Sint Pancras
Telefoon: 06-25201160

Phichique, opgericht in 2015, is gevestigd in Alkmaar en richt zich op internationale handel. Phichique is gespecialiseerd in de handel van landbouwproducten, technische goederen en materieel.

Ga terug naar alle leden

Over ons

Phichique, opgericht in 2015, is gevestigd in Alkmaar (Nederland) en richt zich op de internationale handel.

Phichique is gespecialiseerd in de handel van landbouwproducten, technische goederen en materieel. Ons enthousiast, creatief en proactief team is vertrouwd met de huidige (technologische) goederen en kan u helpen om distributienetwerken op te bouwen in het buitenland. Door onze vastberadenheid en volharding hebben wij een weg vrijgebaand voor ondernemers zoals u die in Zuidelijk Afrika een afzetmarkt zoeken.

Wij bieden u ervaring, kennis en kunde om u business te laten genereren. Wij zijn inmiddels actief in onder andere Botswana, Namibië, Zuid-Afrika, Pakistan en China.

 

Visie

Phichique wil handel drijven waarbij respect voor de mens, zijn cultuur en omgeving centraal staan.

Phichique staat voor een integere en transparante werkwijze. Kwaliteit vóór kwantiteit. De duurzaamheid van het product, de organisatie en van de relatie staan hierin voorop.

 

Missie

Phichique heeft als missie het ontsluiten van een handelsroute naar zuidelijk Afrika.

Onze ambitie is om in 2020 voor Europese bedrijven een veilige, betrouwbare en efficiënte handelsroute naar Afrika te hebben. Het uitgangspunt voor Phichique is hierbij de klantwens zodat we een sterke keten-samenwerking tot stand brengen.

 

Trading

Phichique heeft zich gespecialiseerd in het exporteren van materieel, ICT-producten en agri-producten. Door middel van ons uitgebreide netwerk en onze zorgvuldig opgezette logistiek en planning, zorgen wij dat de aangeboden goederen efficiënt bij de juiste afnemers terecht komen. Ook onderzoeken wij voor u of er een afzetmarkt is voor uw product.

Wij helpen u graag uw business in zuidelijk Afrika te kunnen afzetten. Dit doen wij door ons als actieve partners op te stellen en u te laten profiteren van onze contacten, kennis en ervaring.

We hechten er zeer aan dat het proces in een positieve sfeer tot stand komt en dat er gewerkt wordt vanuit één teamgedachte. Hierbij is een gelijkwaardige positie van alle betrokken partners een primaire voorwaarde. Wij zijn er van overtuigd dat door deze gelijkwaardige positie een natuurlijke samenwerking tot stand komt. Alleen dan kan er als team worden gewerkt.

 

 

Logistiek

Phichique helpt bedrijven met het organiseren van het verzenden van producten of grondstoffen. Wij verzorgen de expeditie van alle soorten goederen van en naar Botswana. Zowel over water, over weg, over het spoor, door de lucht of een combinatie hiervan.

Als expediteurs helpen wij u bij alle aspecten van het logistieke proces, zoals:

  • aanvragen en afhandelen van vergunningen;

  • onderhandelen van de beste tarieven;

  • boeken van ladingen bij rederijen;

  • coördinatie tussen verschillende partijen;

  • opslag van goederen;

  • douaneformaliteiten.

Tijdens de uitvoering van een project zorgen wij voor controlemomenten. Hierin wordt vastgelegd waar de producten zich bevinden en of ze op tijd en in alle tevredenheid bij de afnemer terecht zijn gekomen. Na de aflevering blijven wij uiteraard garant staan voor het door ons geleverde product. Indien er na aflevering nog gebreken en/of storingen zijn, zal daar door ons adequaat op worden gereageerd.

Wilt u uw eigen lading verschepen naar zuidelijk Afrika?

Neem contact met ons op en wij regelen het hele logistieke traject.