Het Communicatie Team ben ik... en ik werk met professionals aan diverse projecten. Een daarvan is het concept www.watgaanwedoen.nl. Crossmediaal: website, gedrukt Vakantiemagazine en social media.

Van juf naar crossmediaal uitgever
Al jong wist ik dat ik wilde lesgeven. In 1981 was er hoge werkloosheid en kon ik enkel invalwerk doen. Om een volledige werkweek te vullen heb ik div. werkzaamheden gedaan en gezocht naar werk dat bij mijn karakter en passie past. Het is een vlechtwerk van drie strengen geworden, waarbij ik steeds iets in mijn bagage stopte, voor later… 

Streng één betreft het onderwijs, waarbij ik mij enthousiast inzette op de basisschool en in het volwassenonderwijs (Communicatie en Sales bij Schoevers, Amsterdam en HOI-opleidingen, Alkmaar en Den Helder). Heb eigen lesprogramma ontwikkeld voor een basiscursus Communicatie afsluitend met een examen. 

De tweede streng gaat over personeelswerk. Bij het Arbeidsbureau, Alkmaar (UWV Werkbedrijf) deed ik werving en selectie voor werkzoekenden en bedrijven. Op de Hogeschool-Sectoropleidingen Sociale Arbeid, Utrecht volgde ik de opleiding APPB (Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid). 

De derde streng is die van Communicatie. Met mijn NIMA-PR-A op zak was een van de hoogtepunten bij Ypma het Concert voor 125 piano’s op het Waagplein in Alkmaar dat landelijke publiciteit haalde. Hierna deed ik de landelijke communicatie voor Museum Broeker Veiling in Broek op Langedijk en zette mij in voor St. West-Friesland Promotie.

In 1999 startte ik m'n eigen bedrijf: Het Communicatie Team. Voor o.a. Actie Zorg, Herke Bouwvision, Valkering Groep Accountants en Belastingadviseurs, Gastvrij Noord-Holland, Duuk Bake-off specialties, Dutch Green Technology en de Bibliotheek heb ik mij ingezet. 

En sinds begin 2014 een eigen concept. Samen met Doreen Dekker is ‘WAT gaan we DOEN’ ontwikkeld. Wij bieden bezoekers en bewoners van de gemeente Bergen, Castricum, Heiloo en Uitgeest een herkenbaar en aantrekkelijk startpunt voor hun verblijf d.m.v. een crossmediaal product: responsive website en Vakantiemagazine (in NL en Duits). Wij zijn de virtuele gastvrouw voor deze regio: de VVV van de activiteiten.

Top