Rotor Alkmaar is een professionele organisatie met brede ervaring en expertise op gebied van startmotoren en dynamo's.
Sinds 1977 zijn wij een vertrouwd adres in Alkmaar en omstreken.

Rotor Alkmaar is opgericht in 1977 en is een vertrouwd adres in Alkmaar en omstreken.

Rotor Alkmaar is een professionele organisatie met brede ervaring en expertise op gebied van startmotoren en dynamo's. Wij leveren startmotoren en dynamo's, zowel nieuw als gereviseerd.

In januari 2012 is het bedrijf overgenomen door Marcel Polderman. Sinds 15 januari is het bedrijf gevestigd aan de Robbenkoog 23B, naast de oude vestiging. Sinds de overname is het bedrijf geprofessionaliseerd en richten wij ons tevens op levering van startmotoren en dynamo's door heel Nederland.

De jarenlange ervaring van Ton en Ruud gaat met de overname niet verloren. Zij zullen de eerstkomende 2 jaar nog nauw bij het bedrijf betrokken blijven.

Voor starters en dynamo's hebben wij een ruilsysteem waarbij we direct uit voorraad kunnen leveren. Als we de unit niet kunnen ruilen, dan kunnen wij hem ook reviseren. Onze voorraad bestaat uit zo'n 1000 units, dus voor bijna iedere auto hebben wij een startmotor en of dynamo!

Snelle levering staat bij ons voorop. 's Morgens gebracht betekent 's middags klaar. Ruilunits kunnen we eventueel op afspraak ook voor u monteren. Op alle ruil units geven wij een half jaar garantie en op nieuwe units één jaar.

Top