Inloggen

Naam: Peter van Kampen
E-mail: peter@55communications.nl
Plaats: Alkmaar
Telefoon: 072 - 2010140

55Communications is een toonaangevend full-service marketingcommunicatiebureau in Alkmaar.

Ga terug naar alle leden

Thuis in (bijna) alle facetten van zowel offline als online marketing en media gaan wij graag met u in gesprek over uw bedrijfsdoelstellingen om te zien hoe we die met merkwaardige marketing en resultaatgerichte sales optimaal kunnen ondersteunen.

Voordat wij voor u reclame gaan maken stellen wij ons allereerst goed op de hoogte van uw marktpositie en uw commerciële doelstellingen. Vanuit de toegevoegde waarde van uw product of dienst kiezen wij een invalshoek voor resultaatgerichte communicatie. Desgewenst formuleren wij een strategie of denken wij daarover mee.

Vervolgens ontwikkelen we campagnes of uitingen en adviseren wij u over de beste mix van communicatiemiddelen die hierbij het meest effectief zijn om zo een optimaal resultaat te behalen.

Hoe dan ook, wij reiken u altijd de meest effectieve oplossing aan voor uw online en offline communicatievraagstuk. Elke opdracht is anders, dus we hanteren geen vast recept voor succes maar wij gebruiken wel altijd twee belangrijke ingrediënten: creativiteit en strategie.

Heeft u een marketing en/of media vraagstuk, waarmee u worstelt? Aarzel niet. Neem dan contact met ons op voor een verfrissend gesprek.

55Communications is gevestigd in De TelefoonCentrale in Alkmaar en werkt samen met Bureau1811 in TheConceptables - www.theconceptables.nl