Inloggen

Naam: Peter van Kampen
E-mail: peter@55communications.nl
Plaats: Alkmaar
Telefoon: 072 - 2010140

55Communications is een full service bureau voor marketing & media.

Ga terug naar alle leden

55Communications is een full service bureau voor marketing & media. Wij zijn thuis in (bijna) alle facetten van zowel offline als online marketing en communicatie. 

Het is tegenwoordig een hele uitdaging om een product of dienst op te laten vallen. Met 55Communications kunt u rekenen op verrassende concepten die dwars door iedere 'line' gaan. Wij dringen daarmee direct door tot de kern van de zaak en vertalen ze richting alle denkbare middelen en uitingen.

Wij helpen u om uw website beter vindbaar te maken voor de doelgroep om zo Call to Action om te zetten in gerichte acties van uw bezoeker. Daarnaast ondersteunen we onze klanten met onderscheidende online marketing zoals apps, doelgerichte websites, cashback actiewebsites, viralcampagnes, bannercampagnes en social media marketing.

Met offline marketing bieden wij een uitgebreid arsenaal van mogelijkheden aan, van ontwerp tot uitvoering. Naast reclame-uitingen in massamedia kunt u denken aan direct marketing, point-of-sale uitingen, folders, brochures en magazines, beurzen en events, public relations en sponsoring.

Hoe dan ook, wij reiken u altijd de meest effectieve oplossing aan voor uw online en offline communicatievraagstuk. Elke opdracht is anders, dus we hanteren geen vast recept voor succes maar wij gebruiken wel altijd twee belangrijke ingrediënten: creativiteit en strategie.

55Communications is gevestigd in De TelefoonCentrale te Alkmaar en werkt samen met Bureau1811 in TheConceptables (www.theconceptables.nl)